Dorohoi News Logo

EXCLUSIV: [VIDEO] Gestul de omenie a unei eleve a impresionat o scoala intreaga

Ioana Olariu

Ioana Olariu, elevă în clasa a VIII-a a Şcolii nr.7 „A. I. Cuza”, a reuşit să impresioneze prin gestul său plin de omenie, cadrele didactice dar şi colegii. Ea s-a prezentat marţi dimineaţă la conducerea şcolii şi plină de emoţii a spus că a găsit pe stradă o sumă de bani, mai exact 162 de lei şi nu ştie cu exactitate cum să procedeze ca păgubitul să intre în posesia banilor. Gestul elevei, atât de rar în zilele noastre, este cu atât mai impresionant cu cât şi ea a trecut prin momente grele în acestă vară, când casa unde locuieşte cu familia a fost inundată. Ioana spune că a găsit banii vineri seară, în jurul orei 19, pe trotuarul de pe Bulevardul Victoriei, peste drum de Restaurantul „Magica”.
    „Mergeam spre casă împreună cu alţi colegi şi la un moment dat am văzut banii împrăştiaţi pe trotuar. La început am crezut că este o farsă dar m-am convins că banii sunt reali. M-am gândit că aceşti bani pot fi pierduţi de un pensionar care poate are o pensie de trei milioane de lei sau de o altă persoană care are nevoie de ei. Acasă, m-am consultat şi cu părinţii şi am hotărât că cel mai bine este să-i aduc la şcoală iar conducerea să anunţe poliţia. Cred că gestul meu este normal, Dumnezeu ne vede pe toţi, ne ia poate un lucru dar ne dă altceva în loc , de multe ori înzecit” , a declarat in exclusivitate pentru DorohoiNews.ro Ioana Olariu.
    Conducerea şcolii şi cadrele didactice au fost impresionaţi dar şi mândri de gestul Ioanei, având numai cuvinte de laudă la adresa calităţilor umane şi a rezultatelor ei la învăţătură. Minodora Găină, directorul Şcolii nr. 7 a declarat că astăzi urmează să anunţe poliţia despre găsirea banilor, pentru identificarea păgubaşului. În caz că banii nu vor fi revendicaţi, la sugestia Ioanei Olariu, cei 162 de lei vor intra în fondul şcolii. (DorohoiNews.ro)




Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web